Frisörsalong för tjejer

Igår hängde jag hos i salong hår och nagel ute i Solna i några timmar. Jag kom dit för att egentligen klippa och färga håret men fick en helt annan behandling pga mitt senaste frisörbesök som verkligen dödade mitt hår. Därför fick jag istället en klippning efter en lång protein behandling som ska repetera håret och skydda den från slitage när man tex färgat det.

Det är så svårt för oss hijabis att hitta bra frisörer att gå till. Jag själv är oftast lite skräckslagen inför varje frisörbesök då den ofta slutat med en gråtfest hemma. Jag har haft EN bra frisör på typ 5-6 st, men nu hörni, så tror jag att jag hittat rätt! Äntligen en salong som är helt för kvinnor!! Vi snackar inte draperier som vi måste gömma oss bakom eller källarlokaler mitt ute i ingenstans, utan en insynsskyddad salong – på riktigt!

Salongen erbjuder allt från sminkning, brudstyling, färgning, klippning, ansiktsbehandling och till och med tandblekning! Även barn kan klippa sig där. Frisören och personalen är helt underbara (och bär själva slöja) och man känner sig verkligen som i ett muslimskt land med sånna förmåner för oss hijabis.

I samarbete med salong hår och nagel som är beläget i Solna så får alla 15% på klippning, färgning och hårbehandling och ansiktsbehandling när du uppger koden Rihab15 vid kassan (vid första besöket).

In och följ dem på instagram här! Där kan ni se frisörens super duktiga arbete allahummbarik. In och kika vetja!

2 reaktioner till “Frisörsalong för tjejer

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s