Tuesday

Oktober börjar lida mot sitt slut. Eleverna har höstlov men vi har terminskonferenser och hundra möten per dag (känns det som).

Jag är helt slut i båda kropp och själ. Det känns som om jag ofta skriver det här på bloggen och därför tror jag att jag undviker att blogga – för att inte det ska bli en ”tycka synd om mig plats”, för det vill jag inte.

Just nu är det mycket som händer i livet, både högt och lågt. Allt från en kris på förskolan, till motgångar vad gäller drömmar och förhoppningar och annat som gror. Men livets sötma kommer ju med prövningar. Idag fick jag beskedet att en super spännande (och så out of my comfort zone) grej är fastställt och klart – ska bli kul att närvara på det och skriva om det här.

Annars är jag nu på workshop med tävlingen vi är med på som snart börjar lida mot sitt slut. Detta känns både kul, nervöst och tråkigt på samma gång. Det har liksom gett oss så ett helt nytt mål med vår vardag. Gör duaa för oss att vi kommer långt i tävling kära ni ❤️

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s