Kära dagbok

Jag smög precis in till barnens rum och pussade på alla tre. Pussade och sniffade djupa andetag – det är bland det bästa jag vet. När jag tittar på dem sovandes är hjärtat fyllt av kärlek och ro och jag känner mig ödmjuk inför Guds val att välsigna mig med dem. Det är nästan så att jag varje kväll glömmer bort alla tuffa morgnar vi har. Morgnar som varje dag börjar med att jag är en ”tummen ner mamma” för jag sagt nej till fredagsgodiset som de börjar tjata om redan på tisdag kl 05.30. Jag är också ”inte snäll alls” när jag inte låter sonen ha på sig innetofflor ute när de är minus 1 grader (eller bara ninjago strumpor).

Men sen är jag ”bäst” som låter dem äta sockerfri tuggummi som muta. Beroende på vilket barn man frågar är jag också ”tummen upp” som anpassar mig efter att det ena enbart ska få trycka på hissknappen medan det andra barnet sedan ska lägga sig plant och vägra röra på sig fastän vi är en kvart sena till lämning.

Jag är alltid omtyckt utav Max 2 av 3 barn samtidigt, var 20:de minut. Det är som att dem går på ett roterande schema där dem bestämt att systematiskt visa missnöje och kärlek om vartannat, helt synkroniserade med varann. Då minsann kan dem sammanarbeta men att ta sig ner till garaget utan att få mig att kallsvettas och väcka grannskapet är för mycket begärt.

Imorgon ska jag påminna mig själv om hur söta dem kommer vara när dem lägger sig för att sova igen 13 timmar senare 😂.

2 reaktioner till “Kära dagbok

  1. Hahaha bästa inlägget hittills!!!!! Jag skrattar av igenkänning! Jag har dock bara två små barn, 5 år och 16månader. Och bara allt du beskriver är så himla korrekt! Jag kan precis ha köpt glass till barnen en tisdag efter förskolan bara så för att vara lite rolig och spontan men ändå så för vi kommer hem och jag säger att det inte blir Mcdonalds till middag så får jag höra ”Du är inte snäll. Jag ska inte vara snäll. Mamma jag är inte glad”. Snorunge Mashallah haha 😂❤

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s