Pysselhelg och sjukstuga

Hos familjen Garci/Coskun har det vankats pyssel i flera omgångar och en massa filmmys för mamman i stugan har vart sjuk. Eller igår kväll var jag och Selin ute och fikade en sväng med en kompis – super mysigt men vart ju ännu sämre när jag kom hem på kvällen, men de var så värt med liten egentid med Selin.

Vi hade en liten pysseltävling också, som barnen längtat efter hela veckan. Så jag var inne på TIGR och handlade lite efter jobbet. Det blev tuschpennor, klistermärken, paljetter och lite limm och annat och så skulle alla få skapa en teckning. Alla deltog, även mamma och pappa 😂. Barnen vann – alla tre! Priset var såklart godis, såpbubblor och en rolig ring som lyser som jag hittade inne på TIGR också. Behöver jag säga att detta var super omtyckt? Tips till er som kommer ha barnen hemma på höstlov snart! Riktigt billigt var det också.

Nu ska jag fortsätta redigera nästa poddavsnitt, pilligt men roligt, bara de att jag tröttnar på avsnitten så snabbt för jag jobbar med dem så länge.. och min egen röst 😂

4 reaktioner till “Pysselhelg och sjukstuga

  1. Krya på dig,lider med dig. Inte lätt att vara sjuk med småttingar. Min 4 månaders är vrålförkyld. Nässpray och nässug hela natten…hello höst och vinter😂

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s