Friday

Det har varit en lång vecka (säger jag varje vecka 😂), men den avslutades på topp igår med blombud till jobbet av min kära make allahummabarik. Livet med tre ungar själv varje morgon har inte varit lätt denna höst, varje morgon känns det som om jag är nära en panikångest attack pga hur stressigt det blir, så det var himla välbehövligt med lite uppskattning faktiskt ❤️.

Nu sitter jag på tunnelbanan på väg in mot stan för att gå på en fortbildningskonferens för lärare med bland annat temat digitalisering(!!). Som om inte det var tillräckligt spännande så är en av huvudföreläsarna författaren Jones Hassan Khemiri…. behöver jag säga mer? 🇹🇳 nej slänger in en tunisisk flaggemoji istället.

Att åka tunnelbana efter att ha åkt bil så mycket som jag gör är verkligen intressant. Det är så sjukt hur många främlingar man träffar och sitter med på tuben. Alltså det är SÅ mkt folk. Jag brukade tycka om att åka tunnelbana men nu får jag lite smått panik faktiskt. Förr brukade jag tänka att varje person som sitter här bär på en historia, sen brukade jag sitta och fundera på just alla dessa historier, är jag konstig? 😂

Jaja, happy Friday 💕

2 reaktioner till “Friday

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s