Utdelning för for-orten

Asslamo aleykom fina!

Jag har tänkte att jag ska blogg precis varje dag, men det har bara fallit mellan stolarna. Hur som helst, jag vet inte om jag nämnt detta för er tidigare men vi är med i en tävling, jag och sarah gällande digital teaching. Tävlingen handlar om att kora entrepenörer från förorten som har en affärsidé med ett större syfte.

Vi är vidare nu till utbildnibgsfasen som började i torsdags och hittills har de vart SÅ GIVANDE!! Första träffen handlade om projektledning och man fick spontan pitcha en idé framför alla i grupp – så himla kul och nervigt!!

Dagen och morgondagens kurs handlar om ledarskap. Så himla roligt och kreativt upplägg. Vi pratade om vägen till att nå sitt mål, definierade olika begrepp som tex självkänslan självbild ovh självförtroende. Vi gjorde roliga sammarbetsövningar som jag kommer ta med mig till mitt egna arbete med elverna.Vi skulle också välja värdeord och målbilder som definierade var vi står idag och vad vi vill med framtiden och dessa var mina (vi fick välja tio, sen 5 sen skulle dem bli tre, utifrån ett tiotal som var angivna på ett papper);

Vad tror ni bilderna står för?

2 reaktioner till “Utdelning för for-orten

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s