October 1, 2019

3 månader kvar till 2020!! Detta år har nog varit det mest händelserika året i mitt liv, i både glädje och sorg – allhamdulillah för allt. Så många prövningar, så många motgångar och framgångar på ett och samma år, det är helt sjukt. Jag ber innerligt till Gud att de sista månaderna består av enbart glädje och prövningar som inge är lika överväldigande som de senaste varig. Jag är så trött i själen wallah.. MEN MEN Detta inlägg skulle inte bli deppigt ju, va hände? 😂

Dagen har vart super trevlig (om än väldigt kylig). Elverna bakade super goda kärleksmums på hemkunskapen som de bjöd på medan vi såg på en dokumentär. Sedan väntade orientering hela eftermiddagen.

Helt sjukt hur till och med orienteringen blivit digitaliserad!! Minns ni hur man orienterade på vår tid? Penna och papper och springa mellan kontroller som man fick fylla i för hand. Idag skulle elverna blippa vid kontrollerna i en liten USB liknande grej.. waow säger jag bara.

Jaja, nog om det. Nu ska jag redigera veckans nya poddavsnitt och för er som missat vårt senaste så hittar ni den HÄR!

3 reaktioner till “October 1, 2019

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s