Morning routine

Salam på er mina fina!

Måndag idag, och som ni alla vet så älskar jag måndagar – känns så härligt med en nystart! Jag har försökt skriva detta inlägg hela dagen men måndagar på jobbet innebär fullrulle för mig.

Hur som helst, måndag innebär också en ny förskolevecka för barnen. Det är sällan jag är så organiserad som jag var idag. Eller i mitt huvud är jag såhär varje dag, men i praktiken så naajnajnaj. Igår ställde jag fram tre outfits, tog fram alla ytterkläder och kände mig så duktigt. Dock under morgonrushen upptäckte jag att barnen hade slarvat bort mössorna – så projekt hitta lämplig mössa till unge 1, 2 och 3 gjorde oss mäktigt försenade.

Vi går upp mellan 05.30-05.45, en efter en. Oftast vaknar Mousa först och kommer till mig. Vi har ju TV i sovrummet nu så han vill gärna sitta och titta en stund, väldigt mysigt.

06.00 är alla barnen uppe och kaoset börjar. Alla är på svajande humör. Ibland är dem glada, ibland är det någon som har en riktigt ”skrik” morgon, osv. Ibland får dem för sig att dem vill äta frukost. Ibland får dem för sig att göra nr två fastän dem redan är påklädda och klara för utgång.. ja listan kan göras lång.

Mina favoritmorgnar är såklart dem där vi pratar och skrattar, oftast ingår en muta i form av tuggummi.

06.30-06.40 brukar vi vara nere i garaget. Efter dörren ni ser på bilden finns det trappor och sedan ytterligare en dörr innan vi kommer till garaget. Ni kan ju gissa hur många gånger barnen ramlar, smutsar ner sig eller gör illa sig på en helt vanlig vecka..värst är det om det har regnat och det finns en massa vattenpölar i garaget. Gissa ljudnivån på mig då.

Jag brukar ofta ta bild på skyltar och skicka till min man för att bekräfta att jag gjort rätt.. två år med körkort och i still do it! haha.. 

07.30-07.45 är jag framme på jobbet , på en BRA dag. Dvs en dag då barnen inte har gråtfest på förskolan (vilket är typ aldrig nuförtiden), att det inte är en bilolycka eller annat som förhindrar min färd till jobbet.

Barenen äter frukost på förskolan och jag och Meriam som jag sällskapar med varje morgon tar en latte på donken, riktigt mysig rutin.

Såhär ser min morgon ut kära vänner. Den innehåller, skratt, gråt och en heldel kaos. Men när jag ser dem tre stå brevis varann i hissen känner jag hur mitt hjärta är överfylld av kärlek – Allahummabarik!

4 reaktioner till “Morning routine

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s