Adam Elias Coskun – 2 år

Det är så lustigt egentligen, hur livet har sin gång. Hur man planerar och planerar men i slutändan är det Gud som är den bästa planeraren.

Min fina lilla Adomie, Adoma, Adam Eliiiis (som vissa uttalar hans namn) eller domie, kärt barn har många namn. När jag fick veta att jag var gravid med honom vändes min värld upp och ner. Vi var chockade, oroliga och försökte bara förstå hur ett tredje barn skulle passa in i vårt liv. Mousa var knappt ett, ammades fortfarande och jag hade precis börjat jobba heltid. Min make hade precis börjat sina studier och att gå på mammaledighet skulle innebära att vi förmodligen skulle bli två studenter med tre barn. Graviditeten med honom var tuff. Känslorna och oron över livet och framtiden tog över hela min graviditet. Jag hade ibland svårt att känna glädje för det livet som väntade. Jag hade även svårt att knyta ann till barnet i min mage då jag var så upptagen med Mousa och Selin.

Jag blir ofta ledsen när jag tänker tillbaka på den tiden. Men samtidigt förstår jag att det var en prövning i en välsignelse, och så är de ibland. Att gå från att få missfall och längta till det där pluset till att plötsligt plusa i den svåraste tiden i livet (det finns mycket annat som också hände under den tiden) var verkligen svårt att förhålla sig till.

Men Allah hade bättre planer för oss. Jag skulle få möjligheten att att faktiskt bli klar med studierna tidigare än planerat och till och med med ta körkortet. Tack vare Adomie fick jag äntligen min lärarlegitimation och därmed också en fastanställning. Så många dörrar som öppnades och så många välsignelser som kom tack vare fina lilla Adam.

Men sen när han kom till oss var han så självklar, det bästa som någonsin hänt vår familj. Vår tredje pusselbit till den perfekta trion. Älskade älskade Adam – vår överraskning och svaret på alla vår böner. Allah valde bara att besvara dem på ett visst sätt. Och vilket sätt han gjorde det på, allahummabarik!! 💕🌸

3 reaktioner till “Adam Elias Coskun – 2 år

  1. Allaahoma barik jag vet inte varför men jag blev så glad av att läsa ditt inlägg haha 🌸🌸 Allaah har förklarat för oss att om vi är tacksamma så kommer Han att ge oss mer och din tacksamhet lyser verkligen igenom din text. Må Allaah bevara era barn åt er och skydda dem mot allt ont!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s