Veckan som gått

Helgen är här vilket innebär att ännu en vecka börjar lida mot sitt slut. Snart är det oktober hörni, hur sjukt är inte det?

Det är mycket som händer just nu; skolan är igång på riktigt för elverna, många prov och mycket rättningar. Det är mycket jobb med digital teaching och podden och så har jag ett projekt jag jobbat med i ett år snart som jag bara längtar till att få dela med mig av till er – InshAllah snart!

Under veckan har vi lärt några av våra kollegor hur man använder youtube i undervisningssyfte. Det är så himla kul att kunna kombinera vårt intresse för sociala medier med vårt jobb som lärare- verkligen en Winwin för oss!

Jag fick också ett blombud till jobbet från en/några läsare några dagar efter eventet, ni är helt otroliga alltså!!

Sedan har jag också haft extrem ångestdippar den senaste tiden. Dessa har varit så tunga att jag ibland varit tvungen att bara gå ifrån för att klara av att andas igenom dem. Men så är det med allt i livet; det finns alltid upp och nedgångar, må Allah underlätta för oss alla ❤️

6 reaktioner till “Veckan som gått

 1. Asselam woalekum kära syster, vill bara börja med att tala om hur mycket jag beundrar dig masallah och din ärlighet i bloggen om livet som kvinna, mamma och fru.
  En fråga bara jobbar du i en muslimsk skola eller en skola i orten bara?
  En blivande lärarstudent.

  Gilla

 2. Jag tycker att du är så generös som delar med dig av livets toppar och dalar, och ger oss läsare en mer genuin inblick i hur livet oftast är – både upp och ner. Det är inspirerande utan att bli ångestframkallande, influencing på helt rätt sätt. Må Allah belöna dig. ❤️

  Gilla

  1. Men tusen tack fina du! Jag vill ju vara så ärlig som möjligt på mina kanaler och inte försköna livet, samtidigt som jag inte vill skapa negativ energi. Så ja försöker balansera det typ ❤️

   Gilla

 3. Må Allah stärka dig. Känner också ”dippar” nu, så trött. För mig är det nog vädret och kylan. Svårare att underhålla barnen inomhus, man får mer att göra 😂 du inspirerar med din energi, mashAllah.

  Gilla

  1. Så fin du är tack fina hjärtat! Ni inspirerar mig med era fina ord! Åh tell me about it, bi kör Leos lekland under denna årstid men också typ parklek och förra helgen var vi och badade såååå kul!

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s