Poddlivet!

Är nyss hemkommen från en poddinspelning och är helt slut. Helt slut men lycklig över att få göra det jag älskar med den jag älskar – vilken välsignelse allahummabarik!

Podden har alltid varit min och Sarah lilla bebis, även om Sarah var lite antipodden till början pga prrggozilla(😂) när vi poddade i min garderob så har hon hittat hem hon med! Vi har liksom ett flyt där vi synkar varann, enligt oss själva och alla ni som lyssnar och hejar på oss! Tusen tack för all feedback, ris som ros, vi älskar den för Ni framför den på ett så bra sätt!

Med det sagt så handlar dagens avsnitt (som kom ut för någon timma sen) om energitjuvar och negativa människor! Lyssna och lär tjejer, och avsnittets motto blir nog: a compliment a day keeps the doctor away! 😃 Ni hittar avsnittet här!

En reaktion till “Poddlivet!

  1. Jag har försökt lyssna på alla möjliga poddar men jag kommer bara inte in i det! Varför gillar jag inte att lyssna på poddar son andra 😭 men Tv:n är igång hela dagen lång liksom.
    Jag ska fortsätta försöka och jag ska absolut ge er podd en chans! Älskar ju dina stories 💕

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s