Shirt & pockets

Gokväll mina fina!

Jag hoppas ni haft en underbar lördag än så länge. Vår har varit lugn, vi har haft mycket att göra här hemma så vi har lekt och pysslat med ungarna på hemmaplan. Många filmer och mycket fika blev det också 😂. Men imorrn ska vi på playdayte med våra vänner på Leos så det kompenserar ju hemmasittandes idag. Haha när man försöker bedöva mammasamvetet ni vet!

Hur som helst, bar jag denna skjorta igår. Så himla snygga detaljer och SÅ praktiskt med fickor! Älskar också färgen, även om den inte gör sig helt rättvis på någon av dessa bilder. Jag bär som vanligt strl 38 och ni hittar den här!

Hoppas ni får en underbar kväll. Måste säga att det känns skönt att jag börjat få ett flyt på bloggandet igen, även om ni är för lata för att kommentera 😂. Hoppas ni gillar uppdateringarna ❤️

6 reaktioner till “Shirt & pockets

 1. Hahaha jag kände mig så träffad där! Så många gånger jag tänker kommentera enkla saker såsom ”vad fint” men sen inte gör det för att jag helt enkelt inte orkar scrolla upp till inläggets början 😂 Instagram har skämt bort mig med att ha det i slutet av texten 🙈

  Gilla

   1. Min kära syster så klart jag vet att det var glimten i ögat ❤ Det är det jag älskar med dig och alla dina social medier. Att du har hittat ett fint och respektabelt sätt att vara ärlig och öppen. ❤

    Gilla

 2. Alltså, har jag mamma hjärna eller vad? Haha jag trodde du la ner din blogg för jag kom till en spärrad sida. Sen kom jag på att du tagit bort ett ‘a’ från namnet haha omg jag skäms haha gått in på fel adress hela veckan. Jag ba ‘jaha, hon la väl ner bloggen dårå’. Kul att du är kvar då 😂

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s