Manchester skjorta

Gokväll mina fina!

Idag var verkligen en lång dag! Vi jobbade till 19.00 pga föräldramöte och det är tur att man hann med så mycket däremellan. Men gud vad nervöst och kul det var att träffa så många föräldrar. Min mentorsklass är ännu en åk 9:a och jag känner mig så hedrad över uppdraget. Himla fin klass och fina föräldrar.

Med det sagt är jag helt slut. Jag undervisar över 100 elever, har två kärnämnen i åk 9 och hundra projekt vid sidan om detta heltidsjobb. Längtar till helg och att få checka ut och bara va med mina barnen! Men är så tacksam för alla möjligheter och allt det som kommer min väg just nu, man ska aldrig ta något för givet.

Hade på mig min nya manchester skjorta idag och gud vad nöjd jag var med den! Ni hittar den här och jag bär strl 38 EU size enligt boohoo skala (ca en 36 vanligtvis).

2 reaktioner till “Manchester skjorta

  1. Hej, jag funderade lite på det här med handskakning. Hur gör man som muslimsk lärare när det är föräldrarmöte eller utvecklingssamtal, går det att undvika att skaka hand med föräldrarna? Det här problemet stöter man ju på i princip vad man än jobbar med. För mig känns det i vissa situationer väldigt svårt att inte ge min hand när en man oväntat sträcker fram handen. Ville bara bolla lite tankar 🙂

    Gilla

    1. Det skulle vara intressant att höra andras tankar kring detta då jag jobbar i en muslimsk skola och behöver inte ta ställning till detta dagligen Allahmdulillah. Men annars brukar jag lägga handen på hjärtat och liksom initiera att de är så ja hälsar .. men ibland misslyckas jag med det också .. tyvärr :/ må Allah underlätta för oss alla

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s