September

Godmorgon alla fina!

Hur mår ni denna septembermåndag? Jag älskar ju måndagar så här är allt bra Allhamdulillah. Minus att jag oroar mig över om jag drog ur sladden till strykjärnet imorse eller inte. Men jag är ganska så säker på att jag gjorde, men så typiskt mig att oroa mig för sånt iaf.

Helgen var härlig iaf, minus att Adam brände sin hand när vi grillade i lördags (en väldigt mild brännskada allahmdulillah), men annars var det fullrulle. Kusinhäng och grill i lördags, poddjobb och middag ute med Sarah lördagskväll och sedan häng på exploria hela söndagen. Nu är vi klara med det stället för resten av året känner jag. SÅ mycket folk, och barnen springer åt alla håll (och är så svettiga haha), men dem har SÅ kul – och vad gör man inte för barnen?

På tal om podden så hittar ni alla avsnitt här! Vi har verkligen börjat få ett flyt på detta och tycker det är så himla kul att podda. Hoppas ni tycker det är lika kul att lyssna på oss ❤

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s