Mommy life

img_0660

Måndag idag och jag saknar barnen lite extra denna morgon!
Helgen gick för fort och innehöll både egentid där jag fixade både håret och fransarna men också en massa familjetid. Vi var på leoslekland både fredag och lördag med barnens bästa vänner och kusiner. Sedan var det kalas med glasstårta och barnen fick även egna presenter för dem varit så duktiga när dem valt present och fika till deras kusin.

Förskolelämningarna är just nu tuffa. Mousa och Selin har bytt avdelningar och Mousa har inte hanterat denna förändring så bra. Det är hjärtskärande varje morgon när hans små armar håller om mig och vägrar släppa taget, och när han sedan drar i min sjal och säger mamma gå inte. Man kan tycka att jag borde blivit van vid det här läget då jag haft barn på förskolan i flera år nu, men vänjer man sig någonsin? Jag får lika ont i magen varje gång! Jag brukar ringa in och fråga hur de gått senare under dagen och oftast har han lugnat ner sig ganska snabbt efter att jag gått.. men det gör ont i hjärtat. Och man känner sig så skyldig. Dessa oändliga känslor av skuld som man nog måste tampas med hela livet som mamma. Jag har lärt mig hantera dem, men ibland tar dem över och då överkompenserar jag, vilket kanske inte heller är så hälsosamt.. är det någon som känner igen sig?

Hur som helst, Måndag idag – en ny vecka och nya tag, ni vet ju hur mycket jag älskar måndag?! Hoppas ni får en välsignad dag! ❤

En reaktion till “Mommy life

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s