More flowers I guess

Gokväll mina fina!

Ett nytt inlägg med en ny outfit, snacka om flyt här! Eller egentligen är det världens oflyt för jag lyckas inte göra så intressanta saker än att jobba dessa dagar så de blir liksom inte mycket att skriva om men men. Ibland förundras jag över hur jag kunde få till 3 inlägg om dagen, V A R J E DAG i så många år?!! Saknar dem tiderna om jag ska vara ärlig..

Hur som haver, här har ni mitt andra fynd som jag gjorde på boohoo häromveckan. Ni hittar den här och jag bär som vanligt storlek europeiska storleken 38. Va tycker ni?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s