First day of school

Godmorgon alla fina!

Tiden går så fort att jag inte ens hinner reflektera över om jag bloggat eller inte. Det har varit mycket på jobbet nu inför terminstart, allt från grovplanering, till utflyktsplaneringar och allt däremellan.

Jag fixade klassrummet lite med några tavlor som jag vill ska symbolisera årets måtto : a happy place leads to a good feeling. Måste köpa en till dock så de blir symmetriskt haha.

Jag var ganska impad på att jag lyckades med detta då jag sällan gör sånt själv hemma. Men vill man så kan man 💪🏻.

Jag har också införskaffat tofflor och upptäck jag gått miste om något jätte stor – toffelllivet alltså!!! Men nuuu är de ändring på det. Va tycker ni om mina tofflor?

8 reaktioner till “First day of school

  1. Toffellivet is the LIV! Det känns som att det finns ett före och ett efter tofflor, en professionell milstolpe helt enkelt! Jag hatar att ha på mig skor så tofflor får mina fötter (och knän och rygg) att känna sig mer hemma på jobbet. Välkommen till klubben, it’s gonna be a lifetime of comfy feet! 😂

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s