Back to school

Denna vecka börjar vi jobba igen och det känns sååå spännande! För mig började jobbet redan förra veckan men det har mest varit jobb med bloggen, podden och digitaliseringsprojektet. Det är så mycket som händer i höst som vi jobbat med under sommaren och vi är super taggade på att berätta allt för er inshallah.

Annars så vet ju ni att vi släpper nya poddavsnitt varje vecka och ni hittar alla våra avsnitt här! Och nu ska jag redigera klart det sista i vår kommande avsnitt som ska släppas ikväll – ni får inte missa det!

Annars känns de bra att börja blogg igen hörrni, hoppas jag får till bra med uppdateringar nu. Trevlig måndag på er ❤️

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s