Happy Eid/Bayram

ÄNTLIGEN!!! Vilken blogg-abstinens jag haft alltså!! Jag har ju bytt mitt domännamn till mitt riktiga efternamn (som ni märker) både här och på instagram. Tänkte att de var daga i och med alla nya projekt som podd, digitaliseringen och lite annat jag ska göra framöver inshallah. Känns väldigt professionellt såhär, hehe.

Hur som haver, eid al adha om några timmar och jag är forfarande vaken! Jag har verkligen haft noll eid känsla denna gång och sista minuten shoppade presenter hela veckan. Har knappt pyntat, men fick för mkt ångest att jag iaf blåste upp lite ballonger. Barnens presenter orkade jag inte ens slå in så jag körde presentpåsar i deras favorit tema – emoji 😂pga filmen på Netflix om ni sett den? Mina barn har sett den 20 gånger i sommar.

Som vanligt är ungarna väldigt specifika med vad dem önskar sig. Temat för pojkarna var superhjältar, bilar och lego. Och Selin villa bara ha LOL grejer, som hon önskat sig från förra eid men då var dem slut överallt. Dem önskade sig också en eltandborste var 😂 för dem försöker alltid sno våra, hittade i sista min med pow patrol motiv. Sen har dem även fått lite superhjälte pyjamas och Selin ponny pyjamas i deras påsar. Kul med lite blandat innehåll och påsen va ju gigantisk så behövde fylla ut lite. Jaja; jag sänkte ribban men det blir nog bra. Sommar utmattningen har lagt sina spår denna eid, men ska försöka ge dem en fin dag med rolig upptåg istället ❤️

EID MUBARAK PÅ ER FINA ✨🎊❤️😍

4 reaktioner till “Happy Eid/Bayram

  1. Hahaha du är skön. Är presenterna ”sänkt ribba”? Hur ser hög ribba ut😂 mashAllah. Min son fick ett dinosaurie pussel och Lejonkungen kalsonger. That’s it, eid mubarak liksom haha. Köpte 1 present var till syskonbarnen. Men i år pyntade vi med girlanger och ballonger, lite framsteg 😂 eid mubarak till dig och din familj!

    Gilla

    1. Hahahah wallah jag hade så mycket ångest över att jag inte pyntade eller nått så körde på det dem hade på önskelistan och slängde in några ballonger. Höja ribban är pynt och godis och allt möjligt ju 😛

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s