A gift

Selins fröken hade sin sista dag igår, sedan byter hon jobb. Det har varit en lång process för Selin (och mig för den delen) att smälta då vi är jätte nöjda med henne och hon betyder mycket för både barnen och mig. Det är alltid jobbigt att säga hejdå, men är ändå imponerad över hur barnen fixade det och sa”det är okej mamma, hon kommer och hälsar på”.

Vi ville iaf tacka för dessa år och förutom att köpa något fint så ville jag gärna skriva ner våra tankar och känslor. Istället för de klassiska tack-kortet så fixade jag ihop en tavla, där jag skrev ner vår hälsning som Selin sedan fick rita något till fröken på. Hon skrev sedan både hennes och frökens namn längst ner, min duktiga tjej allahummbarik ❤️

Gillade iaf idén att kombinera något köpt och användbart med något pysslat och unikt som blir kvar som ett minne! Så tips tips hörrni. Sånt funkar ju super även till mor och farföräldrar nu tex inför eid. Att man skriver ner en personlig hälsning (skrev min på word), skriver ut och sedan ber barnen skriva eller rita något fint som man sedan ramar in – bästa eid presenten!

Tack för denna tid älskade fröken Sarah, det har inte varit lätt att tävla med dina hårfriserings kunskaper, men det har gett oss många fina minnen. Tack för din tid med våra barn, vi kommer aldrig glömma dig ❤️

5 reaktioner till “A gift

  1. Allaahomma baarik så himla fint gjort, verkligen en present som kommer från hjärtat. Vad glad hon måste ha blivit när hon fick den! Må Allaah bevara dina barn och låta dom växa upp och bli omtänksamma och fina som deras mamma 🌸🌸

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s