Grönalund 2019

Salam alla fina!

Som många av er vet genom Instagram så var jag och familjen på grönan i söndags, som ett avslut på vårt lilla sommarlov. Barnens önskemål och dem var HELT LYRISKA! Vi anlände vid öppning och var där till 19.30!!

Det var vi och sedan min svägerska och brorsdotter och lillebror som hängde. Super mysig dag för barnen att hänga med sin kusin och yenge (morbrorsfru) och yngsta morbrorn. Min Bror och make hade åkband och åkte allt med barnen och åkte även alla andra attraktioner haha. Jag har med åldern blivit höjdrädd så jag bangar det flesta åken.

Så bra att barn upp till 6 år kommer in gratis och barn upp till 3 år åker allt gratis med betalande vuxen. Mousa kunde typ åka allt utom lyktan. Denna åkte tjejerna typ 100 gånger! Även vilda musen åkte Selin (fattar ej hur hon vågade haha men hon är lika modig som jag var när jag va liten) och dem åkte nyckelpigan hundra gånger helt själva.

Sedan var det en massa mat och fika i omgångar. För oss som inte åker attraktionerna så är det ju därför vi är där, och så alla bollspel och tävlingar. Vi vann gossedjur till alla barnen, haha så kul!

Så jag kan varmt rekommendera (aa de var typ årets varmaste dag i söndags också haha) grönan för alla barnfamiljer därute. Adam åkte typ tekoppen (som han ej gillade) och denna snurrgrej 😂. Men Lilla tåget passar också hans ålder (strax under två år). Och är man minst 110cm oavsett ålder kan man åka mycket i vuxet sällskap!

Det var så kul att träffa så många läsare, och jag uppskattar verkligen när ni kommer fram och hälsar, kul att få kramas och prata lite. Avslutar detta inlägg med en bild på Adomie som letar efter pappa och morbror när dem åker snake, den nya attraktion som är gaaalen!

Kram på er fina!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s