Date night deluxe

Igår var jag och maken och Selin på en date! Sååå mysigt ❤️. Vi har sällan kunnat få till att både han och jag är ute tillsammans med bara ett av barnen, men igår så lyckades vi! Och som Selin skröt om det hela dagen idag!! Tror verkligen att hon behövde detta, lite egentid med bara oss. Vi försöker ju låte henne vara vaken efter att hennes bröder lagt sig där vi pysslar, målar eller bara kollar på film, men att gå ut på date är ju lite speciellt, det kände vi att hon kände. Nu står Mousa på tur inshaAllah.

Min prinsessa allahummbarik laha 💕

Hur som helat, hon ville såklart äta sushi och vi kom iväg lite sent och hamnade på food court i kista (såklart 😂), men vi älskar ju att äta sushi där så det gjorde inte oss något. Hon körde på avokado sushi och vi på halstrad lax och fire rolls – såå gott!!

I höst inshaAllah ska vi försöka få in en rutin där vi går ut med dem själva minst en gång i månaden, hur vi ska ha barnvakt till alla dessa gånger är en annan femma haha men de löser sig 😆.

Må Allah bevara alla våra barn och skydda dem från allt ont, och må han skänka alla världens barn lycka hälsa och framgång 💕 amen 🙏🏻

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s