Livet går vidare

Haha så dramatiskt det låter med rubriken ovan! Men det är inte så farligt, ni kan läsa vidare, jag lovar.

Det har varit extremt hektiska veckor med barnen hemma och en miljon saker att göra samtidigt. Det mest sorgliga är att jag varit så ensam denna sommar med barnen, alla kusiner är bortresta och de flesta vännerna för upptagna. Mina barn klickar inte heller med vilka som helst, så vi brukar bara hålla oss till dem som de redan har i sin vardag. Det har varit många dagar som vi bara spenderat hemma och ni vet ju hur den visan går med tre barn? Om inte så kan jag säga såhär: ett trasigt fönster, en trasig Nespresso maskin, repor på vår nya tv och växter som åker ner i golvet stup i kvarten typ..

Men det mest sorgliga har nog varit att vi inte fick den lägenhet vi drömt om hela sommaren. Vi har krigat och det har tickat ner ända till 4:de plats men icke. Det var verkligen drömläge, dröm planlösning, dröm terass.. ja hela köret. Men Allahmdulillah för allt. Livet går vidare helt enkelt , nu ska jag och mina huliganer gå på kalas, kram på er!❤️

4 reaktioner till “Livet går vidare

  1. InshaAllah! Allah är den bästa planeraren, vi var ju egentligen medvetna om att de kommer bli såhär men hoppet tog över ❤️

   Gilla

 1. Det där med lägenhetsletande känner man ju igen, tråkigt att ni inte fick den. Sen vi fick vårt tredje barn är vår trea för liten och när de blir äldre måste vi flytta. Har också börjat titta men hyresmarknaden är ju hopplös. Har 8 år i kön men det enda jag har chans på är nybyggt från 14000 kr i månaden och mer och det känns så dyrt!

  Gilla

  1. Jag vet! Det är samma för oss vi har i December 10 år i kötid men de räcker ändå inte långt och vi har gett vika för att de är priset vi måste betala för att flytta större helt enkelt.. att ta lån är helt uteslutet för oss så de är bara att gilla läget 🙂 må Allah acceptera alla våra upprepningar

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s