Today’s Outsii

Näämeeen shulululu & salam mina fina!

Hur mår ni? Det har varit deeep talk här på bloggen de senaste dagarna and I love it!! Jag har haft fullt upp med barnen, podden och massa andra projekt jag jobbar med just nu. Denna sommar har verkligen inneburit noll ledighet för mig annat än att jag har barnen hemma från förskolan. Dagarna går ut på att stimulera dem (SÅ SVÅRT ensam med tre Wallah) och sedan klämma in så mkt jobb som möjligt efter nattning eller när maken kommer hem och tar över. Men jag älskar det, jag kan inte vara ledig, min hjärna fixar inte det (min odiagnostiserad ADHD kommer in här).

Huuuur som haver, ville visa er dagens outfit då jag blivit bombad om den på insta, tunikan är från Cubus, köpte den här om dagen faktiskt .. på rean. La till ett bälte och körde långt svall på slöja för coverage!! Wohooo 💕 Vad tycker ni tjejer?

En reaktion till “Today’s Outsii

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s