Lace & sparkle

– I samarbete med butik Selina-

Jag fick sååå många frågor om klänningen jag bar på våra niors bal, därför kände jag att det inte var mer än rätt att göra ett helt inlägg om klänningen! För jag vet att ni längtat efter bättre bilder, så mycket ni spamade min DM 😂. Så här kommer ett bildregn då;

En super snygg klänning som passar att bära till både examen eller bröllop. Den finns även i vitt och skulle passa utmärkt för den som tar studenten nästa år (ja ni vet ju hur jag är med framförhållning 😂). Jag har även denna klänning i rött, men det får ni se i ett annat inlägg inshaAllah!

Känningen är fodrad hela vägen. Jag upplever att underkjolen kommer precis till anklarna och därför bär jag en extra kjol under för att jag tycker de blir finast så, men det är en smaksak.

Jag bär storlek M och heter ”paljettklänning”. Ni hittar klänningen här!

2 reaktioner till “Lace & sparkle

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s