Today’s outfit

Gokväll mina fina!

Veckan går i ett, helt sjukt att tisdagen är på väg mot sitt slut, varför går tiden så fort på sommaren?!

Hur som helst så har jag betat av mycket jobb idag. Åkte iväg för att fota lite outfits, tog nästan tre timmar 😂. Sedan har jag gjort en massa ärenden innan de var dags för ett låååångt Parkängen med bullen och hennes ungar. Himla kul men när man kommer hem är man helt slut.

Hur som, ovan ser ni min nya topp från HM! Gjorde en kort story på insta men hade då bytt om till en grå slöja pga en annan outfit, så många av er såg den i en annan kombo (hann aldrig fota den dock!). Men gillar denna också, vad tycker ni?

7 reaktioner till “Today’s outfit

 1. Så fint!!!
  Vad hette, toppen syster om du minns ? Sökte den efter på H&M men hittade den inte tyvärr:(
  Inspirerande blogg! Hittade hit nyligen, du är så inspirerande och duktig i det du gör😍❤️

  Gilla

  1. Fina du!! Jag köpte den i butik gumman, så jag vet inte var den finns på nätet . Kan länka den om jag hittar den ❤️

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s