Turist i sin egen stad

Igår var det full rulle hos oss som sagt! Vi var bortbjudna hem till busriis jag och familjen samt Sarah Bobo och hennes familj. Vi fikade, hängde med ungarna och snackade föräldraskap ur pappa och mamma perspektiv – riktigt intressanta diskussioner faktiskt. Sen har vi kommit fram till att det bästa sättet att umgås med barn är genom spontana fikaträffar där man kör varvet runt, varje gång hos någon. Så enkelt och kravlöst när man bara behöver rådda med lite fika och sen flyter allt på, än att behöva planera en trerätters och skura golvet i 12 timmar innan 😂😆. Efter detta lämnade jag av familjen och åkte vidare mot min barndomsvän som fått en liten flicka. Grejen är att ja visste området hon bodde i, men jag visste inte riktigt vilken sida av området det var, så när jag kom dit fick jag världens chock! Jag var säkert på att jag kört vilse haha snacka om att vara fördomsfull 😆. Hennes lägenhet var så fin (visade er på insta) och ligger i ett av Sthlms finaste områden allahummbarik, haha svävade på inredningsmoln typ! Kände mig även som turist i min egen stad, på gott och ont haha, Sthlm är verkligen SverigeS bästa och vackraste stad. Och tro mig jag har besökt MÅNGA städer i vårt avlånga land!

Mååååndag idag, och ikväll vankas det ett nytt poddavsnitt, ni kan kalla mig rihab GarageBand proffset 2.0 HAHA .. NOT! Vi hörs sen mina fina!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s