Sommartider

Salam mina fina!
Söndag idag och hos oss väntar en fullspäckad dag med shopping, kompis häng och sedan BEBISGOS, jag kan inte fatta att en av mina äldsta vänner blivit mamma nu, allahummbarik – såå kul!!

Så va har vi gjort dessa lediga dagar då? Vi har grillat, lekt i parker, varit med familj och vänner och sedan har jag också blivit hes där mellan pga barnen. Man hör mig bara skrika dagarna långa ” gå inte ut till balkongen”,” SPRING INTE TILL BILVÄGEN’, ”slå inte din bror”. Det börjar i den lägsta och finaste volym jag har, sedan går de successivt upp och om ni minns de där örat som brukade finnas i klassrummen när vi var barn, som gick från grön till gul och sedan rött när det blev för högt – det örat hade nog blivit dövt vid de här laget, så illa är det hahah. MEN det har varit kul, och mina barn är vana med min höga röst och vet att jag inte skriker för att skälla på dem utan för att jag är rädd om dem. Min svärmor har en kulle i sin trädgård som leder rakt upp till en bilväg – kan ni gissa hur jag mår när jag ser Adam och Mousa börja klättra där helt plötsligt?

Ok slut på rant. Nu ska försätta redigera vårt senaste poddavsnitt, ja men ni läste rätt – RIHAB redigerar .. det är nya tider nu, minst sagt (känner man mig vet man att jag är FETT oteknisk haha). Önskar er en trevlig söndag mina fina!

4 reaktioner till “Sommartider

 1. Omg podden är tillbaka! Haha jag har precis vaknat.. Har levt i min egna bebisbubbla, baby nr 2 kom för 3 veckor sen alhamdulilah! Nu har jag massa poddavsnitt att lyssna på och ts igen.
  Vad kul med din kompis bebis, Allahuma barek laha. Bästa som finns. Sån respekt jag har för dig som har 3 förlossningar bakom dig och överlevt spädis tiden haha. Det är ingen walk in the park.. Må Allah skydda våra mödrar och ge oss hasanat för allt vårt slit med barnen❤️

  Gilla

  1. ALLAHUMMBARIK!!!! jag blev helt tårögd när jag läste detta!! Så himla kul, det känns som om jag väntat på att du ska berätta detta!!!

   Åh tack fina du!! Vi mammor klarar allt 💪🏻💪🏻 må Allah ge dig fina lyckliga stunder med din familj hjärtat!!!

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s