Leopard in repeat

En outfit som inte fått sig en riktig chans här på bloggen är nog min snake outfit! Det blev en halvtaskig selfie hemma medan barnen levde loppan runtomkring 😂. Så här kommer lite bättre bilder då.

Klänningen hittar ni här! Jag bär strl 40 i den här. Dessa är inga adlinks, men man tycker ju att boohoo borde börja sponsra mig så mitt bankkonto slipper lida så mycket pga min shopping Madness. Alltså när jag ska handla därifrån behöver jag avsetts minst en timme för att i lugn och ro planera mina köp (och då måste jag ha varit inne några och tittat igenom vad som finns, ett heltidsjobb det här 😂.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s