Lace midi dress

Har fått många fina ord och frågor ang klänningen jag bär ovan. Den kommer såklart från boohoo (var annars haha) och ni hittar den här! Jag måste dock poängtera att jag klippte fodringen upp till bysten och ska nog försöka sprätta upp den med så den bara är i spets! Annars älskar jag den, så himla snygg och jag ska nog prova att matcha den med ett par sneakers för att se om det går att göra den lite mer casual.

Annars så är det näst sista arbetsdagen idag, kan ni gissa om jag är taggad på SOMMARLOV tjejer?! Har ni sommarlov? Va ska ni hitta på? Kom gärna med tips så saker vi kan göra med barnen, förutom nöjesparker och djurparker. Tell me =)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s