VIP-BIO

Måndag idag, hur taggade är ni?!Ni vet vad jag tycker om måndagar, ny start och nya mål, dessutom har vi börjat podda på måndagar och det gör dessa dagar extra roliga, ni hittar vår podd här förresten!

Hur som helst nu när det är sommartider får jag ofta frågor om vad man kan hitta på i vår fina stad. Jag har tipsat många gånger om olika halal restauranger (ska försöka importera dessa inlägg till denna blogg med), men tänkte nu tipsa om olika aktiviteter man kan göra, som kanske inte alla vet om.

Till exempel i helgen så var jag och maken på VIP bio på MOS (Mall of scandinavia) . I den biosalongen kan man nämligen beställa in mat, dryck och snacks. Man får äta under filmen och sitter i sköna fåtöljer som viker ut sig på längden lite. Det är lite dyrare än ett vanligt biobesök såklart men definitivt en upplevelse.  Tips till alla er som ska på dates med era män 🙂

Also, bacon chips är enbart kryddat med vegetarisk krydda som bara ska smaka bacon, haha tyvärr är den godare än barbecue smaken – vet inte hur jag ska förhålla mig till detta 😱🙈

 

2 reaktioner till “VIP-BIO

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s