My three latest

Salam mina fina!

Hoppas ert eid firande varit fint, vare sig ni firade idag, igår eller imorgon. Kommer ett litet inlägg om vårt firande senare men först tänkte jag uppdatera er med mina tre senaste köp då det varit många frågor kring det!

Nedan ser ni min eid outfit, klänningen hittar ni här! Bältet ingår ej, jag bär strl 40 ( uk size 12) som motsvarar 38 men märker att detta ibland varit för stort, men hellre det än för litet. Vill forfarande ha en lösare passform men vet inte riktigt var jag hamnar på boohoos strl skala.

Nästa nya plagg är blazer dressen (som den så fint heter) som jag även bär i strl 40 (uk size 12). Super snygg och går att ha uppknäppt. Minus för axelvaddarna dock men dem ska jag nog försöka ta bort. Ni hittar den här!

Och så sist men inte minst denna underbara klänning som jag har i vitt som ni sätt i tidigare inlägg och så i svart som ni ser nedan. Denna är ej genomskinlig och jaa, de är väl en hijabis dröm under denna årstid, eller vad säger ni? Ni hittar den här!

Happy shopping ladies. Säg till om ni vill ha fler sånna inlägg, där jag samlar mina senaste köp och länkar dem. Och har ni frågor om något annat så bara hojata till, kan redan nu besvara er frågorna om mina slöjor ; alltid från Verona collection ❤️

4 reaktioner till “My three latest

  1. Älskar din pösiga hijab. Så kul och se systrar tar på sig pösigt. Mashallah på dig. Såna inlägg är ju rena drömmen!
    O juste det är jobbigt att kommentera här man saknar i den gamla bloggen där man kunde snabbt skriva och publicera här e d jobbigt lägga e mail o sånt

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s