Checking in for an update

Salam mina fina!

Nu var det en vecka sedan jag skrev här sist! Mina ramadan uppdateringar blev inte riktigt som jag önskat, speciellt inte på slutet. Fastan har varit riktigt riktigt tuff för mig i år, men Allahmdulillah har kämpat på. Med det sagt har de varit svårt med ett heltidsjobb och barn att hinna med alla de inlägg jag planerade för till bloggen, och med ett poddprojekt mitt i allt. Jaaa ni läste rätt, vi ska börja podda igen!! Bästissnack är tillbaka inshaAllah och vi hoppas släppa vårt avsnitt i dagarna.

Hur som helst, det blev inga eid tips-inlägg (himla ledsen över det) för jag har varit för upptagen med betygsättning, att sova och sen be tarawih i moskén. I år var det en prioritet och jag och maken har lyckats komma iväg på några, så himla lycklig över det! Om två dagar är det Eid inshaAllah och jag har knappt handlat färdigt till barnen.. men men, omständigheterna har varit annorlunda i år och jag har bestämt att sänka ribban även vad gäller Eid. Det blir bra ändå!

Vad har ni för eid traditioner förresten?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s