New in

Salam på er fina!

Tänkte bara kika in lite snabbt här och länka klänningen jag hade på mig i fredags, ni hittar den här! Jag har den även i svart, slänger upp bilder på den så fort jag haft på mig den. Älskar att man kan knyta den som rosett eller göra en enkel knut både fram eller bak.

Har även köpt min eid klänning och en blazer dress som jag ska försöka fota i dagarna. Det var så länge sen jag fotade ordentliga outfitbilder, vet knappt hur man gör längre 🙈🤗

Önskar er en trevlig kväll mina fina!

En vecka kvar av ramadan, mer eller mindre nu..!!

5 reaktioner till “New in

 1. Lika vacker som alltid allahummabarik älskar din klädstil och du har verkligen inspirerat mig sååå mycket sen jag tog på mig min hijab och jag är så tacksam att du delar med dig alla dina kloka tips och idéer🌸

  Gilla

 2. Hur snygg och het får man vara. Allahumabarik på dig❤️. Du är goals.

  Vilken storlek har du på klänningen? Jag har aldrig köpt ifrån Bohoo är dem små i storlek?

  Gilla

  1. Baraka allahu Fiki habibati ❤️ jag upplever storlekarna på boohoo vara varierande men generellt lite mindre än vanligt. Typ 38/40 hos boohoo motsvarar en M Skulle jag säga 🙂 men kolla deras size guide.

   Gilla

 3. i need ur help R. Jag och mina systrar vill åka till turkiet och vill ha kvinno strand . känner du något ställe där som har strand till slöja ?? Har letat men hittar inte men vet att det ska finnas.

  Gilla

  1. Jag kan inga specifika platser fina syster! Jag vet att dem har hotell med stränder för bara kvinnor inom hotellområde i alanya och antalya, googla islamic hotells där 🙂

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s