Ramadan day 3 & 4

Gokväll mina fina!

Hoppas fastandet går bra och måendet är på topp. Här har fastan gått bra och huvudvärken har äntligen lagt sig. Igår bröt jag fastan spontant hos Sarah då vi hade APT och slutade kl 18, så mysigt att hänga några timmar utan en massa jobb runt omkring oss (vi jobbar ju ihop för dem som missat det).

Hur som haver, idag fick jag göra något jag längtat efter sedan Ramadan börjat; egentid med Selin. Vi kollade på serier, lekte med dockhuset och sist men inte minst pysslade vi med hennes nya bok som handlar om ramadan och fastan. Man målar i den, löser små uppgifter och så är det små texter om ramadan (på engelska) och fastan på varje sida. Så himla mysig bok med en massa klistermärken till. Tusen tack till läsaren som tipsade om denna!

Ni hittar boken här! Jag rekommenderar den från 3-4 år 🙂

4 reaktioner till “Ramadan day 3 & 4

  1. Va kul att ni gillade den, Alhamdulillah:D Vi har också pysslat med den idag. Även de andra gällande salah, wudu.. i samma serie är bra ma sha Allah tabarak Allah 🤩

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s