Ramadan day 2

Gokväll mina fina!

Hoppas er fasta går bra. Andra dagen idag och tiden går relativt fort, mest på jobbet då vi har så mycket att göra. Huvudvärken sitter kvar, den började samma tid som igår även idag. Men idag kände jag mig otroligt hungrig också, kan inte räkna hur många gånger man hörde min mage kurra. Det hjälpte inte heller att vi satt och rättade prov i 3 timmar emellan alla lektioner. Men men, kämpandet fortsätter 💪🏻.

Har precis druckit kaffe, så viktig med kaffe för min del, även om de nu bara blir en kopp och det gör mig hyperaktiv till midnatt 😂 ska läsa ikapp inför vår bokcirkel sen tänkte jag be isha och läsa lite koran. Vi går upp lite extra tidigt för suhur så vi slipper stressa, så jag ska försöka lägga mig prick 12 inatt; igår blev de en aning för sent 🙈. Ta hand om er fina! Ge gärna förslag på va jag ska blogga om, sitter och jobbar på ett inlägg om arbetsintervjuer som kommer upp snart också inshaa Allah.

2 reaktioner till “Ramadan day 2

  1. Kämpa på! De första dagarna är jobbiga, sen kommer man in i det inchAllah.
    Kan inte du skriva om hur det är att gå från 1 barn till 2? Den så kallade ”2 barns chocken ”. Snart kommer vår efterlängtade bebis nr 2 inchAllah! Vad ska man tänka på? Tips och råd? Hur gör man när bebisen ammas och det andra barnet vill leka eller ha uppmärksamhet? So many questions..😂 Tacksam för tips och råd.

    Gilla

    1. Åh grattis till det nya livet som ska komma inshaAllah, må Allah skänka er all lycka! Jag har ett inlägg från min gamla blogg som ja kan försöka justera och lägga upp den här ❤️

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s