Ramadan day 1

Asslamo aleykom lovelies!!

Första fastedagen av den välsignade månaden har nu passerat för de flesta av oss runt om i landet. Så hur gick de för mig då? För en peson som varit out of the game under några år nu så gick det bra Allahmdulillah. Så tacksam att jag slapp känna hungerkänslor eller överdriven trötthet MEN istället hade jag en huvudvärk som kändes enda in i ögongloben från kl 14 någon gång fram till iftar. Tog en nap när jag nattade barnen på 1,5 timme, det gav mig liv igen, så tips till er mammor där ute! Hoppas resterande dagar går lika bra, även om jag vet att varje dag är unik när de kommer till att fasta 😂

Till iftar lagade vi soppa och köttfärspiroger. Till detta åt vi kycklingryta med spaghetti som vi hade kvar från gårdagens middag – så skönt med matlådor under ramadan.

Till suhur ringde Sarah och väckte mig, när jag egentligen skulle väcka henne 🙈 åt iaf 2 mackor och drack en massa vatten, så tacksam att jag gjorde det – hade aldrig klarat annars.

Med tiden har jag dock lärt mig vad jag klarar av att äta utan att få halsbränna eller sura uppstötningar. Tex undviker jag chips, kolsyrat, stark mat och yoghurt under iftar och suhur. Kanske något någon annan kan ta hjälp av eller relatera till?

Men men huuur gick de för er?

2 reaktioner till “Ramadan day 1

  1. Jag rekommenderat resorb vätske-ersättning som finns på bla apoteket, då kanske huvudvärken inte är så extrem! Jag brukade dricka det, tyckte det funkade bra! 😍

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s