Ramadan decoration

Happy Saturday loves!!!

Med störst sannolikhet är det 2 dagar kvar till ramadan (vi får se ikväll efter magrib) och hos oss pågår det Ramadanstädning och pyntande för fullt! Ska även iväg och handla ikväll och känner mig allmänt peppad, om än väldigt orolig också! Men det ska nog gå bra, första dagarna är alltid tuffa, men vi fixar det, eller va säger ni ladies? 💪🏻😍

Lite såhär ser det ut hos oss än så länge. Herregud va mycket frågor jag fått om pyntet, trots att inget är nytt förutom eid-counter tavlan, som är från partyland!

Bokstäverna kommer från panduro och är i fint kartongmaterial som jag själv målade svarta (för att matcha min inredning 😂). Ljusslingan är från Ikea och dem små trä stjärnorna kommer härifrån!

Nu ska städningen fortsätta innan vi drar ut till svärmor för lite häng. Ser att jag måste torka av denna spegel bland annat, tur att man har en blogg ibland, den ger en perspektiv på städning till och med 😂

2 reaktioner till “Ramadan decoration

  1. Jättefin inredning Rihab. Våra barn förtjänar verkligen att få en ramadankänsla hemma genom bla en bra inredning. Må Allah acceptera din fasta i år. Önskar dig en ramadan fylld med välsignelser.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s