Let the fun begin

Salam mina fina!

Som många av er märkt på Instagram hade jag inte riktigt tagit lov ännu utan jobbade fram till igår på lovskola. Det var nice! Att kunna erbjuda elever en möjlighet att höja sitt betyg och fokusera närmare på de kunskaper som behövde förstärkas, i mindre grupper är något alla lärare önskar sig. Tänk att få vara lärare till 10 elever åt gången – vilken kvalité på undervisningen det blir 😂. Men så kan man ju inte alltid ha det, hehe.

Hur som påbörjade vi ledigheten med att hämta barnen tidigare från föris, gick ut och åt samt hängde hos svärmor ute i solen. På kvällen väntade en EFTERLÄNGTAD date med bästis – perfekt start på ledigheten.

Vi strosade runt i butiker, letade efter allt och inget. Det fanns så mycket fint överallt, men ingen av oss hade riktigt luts med att testa kläder och shoppa. Det blev nytt smink för oss båda och sen satte vi oss på Vapiano för pizza och tjejsnack! Vi har ett litet projekt vi planerar ihop, ska bli sååå kul att berätta se för er senare inshaa Allah, you are gonnaaa love it!

Nu ska jag pyssla lite med Selin medan grabbarnagrus sover, vi hörs inshaa Allah ❤️

6 reaktioner till “Let the fun begin

    1. Underslöjan är nog från Tunisien (hittade den hemma, random) och mina slöjor kommer från verona collection och en butik som heter seynur i Tensta 🙂

      Gilla

  1. OT; minns att du tidigare skrivit att du sömntränat dina barn. Kan du inte skriva ett inlägg om det lite mer djupgående?

    Är nybliven trebarnsmamma som håller på att gå under 🙂 🙂

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s