When life happens

Torsdag idag och dagarna flyter samman. Jag hade en känsla om att det skulle va tufft att komma tillbaka till jobbet men under den senaste tiden har det varit lite VÄL tufft. Men det är okej, I’m a big girl, det löser sig 😉 Det gäller att unna sig roliga aktiviteter då och då som tex. igår då jag unnade mig bebis-gos, sååå efterlängtat! Vi hade det super mysigt, sniffade och pussade på bebis (jag och Sarah besökte Busrisens senaste tillskott) och kom fram till att vi ska starta en bokcirkel ihop. Så vi har redan valt en bok och satte upp ett realistiskt mål om när vi ska ses och prata om boken – det blir om 6 veckor inshaa’allah. Med jobb och barn och livet måste man prioritera och sätta realistiska mål, hahah så 6 veckor it is!

Men men, jag har laddat mitt förråd av bebis lukt nu, titta bara på lilla bebisfoten ❤ Allahummabarik! Varje gång jag träffar en bebis är min automatiska duaa att Gud ska berika alla som önskar sig ett barn med ett friskt litet mirakel. Ni alla finns i mina böner!

IMG-20190403-WA0020

Hörna, på tal om något annat; Jag skulle vilja skriva mer om vad jag gör i min undervisning och så här på bloggen. Ä r det något ni är intresserade av eller skulle jag bara tråka ut er?

2 reaktioner till “When life happens

  1. Jag tycker definitivt inte att det är tråkigt, tvärtom, lärorikt. Jag tror att det gynnar många, särskilt de med drömmar som lärare. ♥️

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s