Izgara kebab

Mina fina!! Helgen har flugit och det har ekat tomt här, men det är ni vana vid numera så jag ska inte ens komma med ursäkter 😂. Hur som, helgen var lång och intensiv, den inföll allt från blikrock, till kompishäng, playdates och akutbesök!

Min helg började iaf i fredags med en härlig date med Imane efter jobbet. Vi testade ett nytt ställe (eller jag hade ätit där en gång tidigare men dem har gjort om nu). Izgara kebab heter stället och ligger i Barkarby. De är inrett så himla fint, som om man vore i Istanbul – och maten you guuuys; den var brutal! Alltså bara salladsbuffén hade räckt för att bli mätt.

Imane åt iskander kebab och jag åt grillad kycklingshish med pommes och en massa goda röror! Vi kände att vi skulle rulla ut 😂. Recommend recommend 💪🏻

3 reaktioner till “Izgara kebab

  1. Oooh! Jag önska jag bodde i sthlm, Borås har inte alls så mycket restauranger att erbjuda 😭 speciellt inte Halal!! 😭😭 Måste komma o hälsa på in sha Allah!!

    Gilla

  2. mashallah Rihab, säger inte detta för att du tidigare skrivit gällande glasögon…men alltså det klär dig på något sätt. Jag vet inte, men tänkte meddetsamma ‘mashallah det klär dig ♥️

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s