9 mars 2014

För fem år sedan igår blev jag mamma för första gången! Vilken välsignelse och vilken bergochdalbana det har varit. Moderskap är verkligen det vackraste och tuffaste som finns. Jag gick från att bara ha bytt TVÅ blöjor i hela mitt liv till att ha ett helt liv att ansvara för. Ni som följt mig sedan den tiden vet hur tufft det var då jag hade problem med både amningen, en bebis som inte sov och hade kolik. Selin var också ofta sjuk och på den tiden jobbade maken natt så jag var ofta ensam – jag var helt slut! Ingen hade någonsin gjort mig förberedd på allt som kunnat gå fel, som tex mjölkstockning, infektion vid amning, kolik, och allt där emellan, så jag ventilerade mycket på bloggen, ibland hjälpte det och ibland fick jag kritik för min ärlighet. Men ingen kunde heller förbereda mig på den totala besattheten man hamnar i när man fött ett barn ❤️

Dessa fem år har flugit förbi. Selin var min högsta önskan i livet; en dotter som jag hoppas blir min bästa vän. Alla sömnlösa nätter, alla tårar, all glädje och skratt, det tuffa och det fina, allt är värt det och jag skulle göra om det 100 gånger om!

Idag är Selin en självständig, känslig, charmig och roliga tjej, med ett hjärta större än den lilla kropp hon har. Pratglad precis som sin mor och envis precis som… vi nämner inga namn 😂.

Moderskap är verkligen en känslostorm som jag aldrig vill rida ut. Må Allah skänka den till alla som önskar sig det! Igår blev hon fem, och jag är tacksam att Allah låtit mig uppleva detta i fem år, och gör duaa för många många fler!

4 reaktioner till “9 mars 2014

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s