Nya tider

Så hörni! Jag har gått i valet och kvalet om vad jag ska göra med bloggen ganska länge nu och har äntligen bestämt mig; jag flyttar hit istället!! WordPress är en bättre plattform med fler möjligheter, därför känns det helt rätt! Jag kommer flytta över mitt arkiv så småningom men jag tänker att jag kör på med dagliga uppdateringar här så länge. Nu när jag äntligen tagit examen känner jag att jag är mer redo än någonsin på att satsa på mitt skrivande och bloggen, vad tror ni tjejer? Hiss eller diss för detta dåd?
Oroa er inte, jag kommer skriva på svenska, men Google translate finns ju så 😆

2 reaktioner till “Nya tider

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s