Stockholm fashion week

49ae7df2-d9c1-4c7a-870b-fcda01a53ebf

Salam my lovelies!
Dropping a few pics from today’s fashion week here in sthlm. It was an interesting experience and i had a lot of fun. Of course I was there with my partner in crime Imane (Fashion with faith) and we happened to go to Jennifer bloms show (instead of Kenzas that we missed :/) and it was basically maxi-dress heaven, I wanted to have everything. I usually associate fashion week with haute couture, trends I usually don’t follow, but this time I liked what the modells were wearing! Anyways, the last pic is off all the hijabis who attended fashion week today, five of us, nice huh? And of course i had to represent my abaya sisters so I chose to were abaya X 2 (one open and one closed). I mean what is fashion week without a hijab in a abaya?

6 reaktioner till “Stockholm fashion week

 1. Alltid lika goals mashallah. Svart slöja på dig mums. Dock flikar in något jag inte förstår, du försöker hålla en så hijabi klädstil som möjligt men sen kommer du ibland/ofta/sällan (jag vet inte hur ofta kan inte döma dig utifrån insta/blogg bilder) men du lägger så otroligt starka färger på läpparna, det sticker ut liksom! Okej om det var lite mer naturliga färger, bättre än skrika nyanser som brun/rosa osv. Hur tänker du kring det? Jag hoppas innerligt att den här nya bloggen inte drar dig all in i fashion världen att du tappar det spirituella med hijab. Jag har alltid kommenterat hur mycket DU inspirerar mig som är oxå abaya tjej men känns som du sticker ut allt mer w Allahu A3lam. Alltså att du dras in i andra banor. Bara en tanke ifrån mig i väl mening . Tar du illa vid dig lägg inte upp kommentaren sis.

  Gilla

  1. Jag har faktiskt väldigt sällan något på läpparna än läppsyl, men grejen är att jag har väldigt rosiga läppar så när ja redigerar mina bilder (ljus styrka osv) så ser de ut som ja har läppstift HAHA. Ovan bilden har ja dock läppstift, men ja gick igenom mina bilder nu och nej alltså de är sjukt men bara senaste bilden sär ja står bakom en rosa vägg har jag INGET på läpparna, men jag har lekt så mkt med ljus ovh exponering Att de såg ut som det, och ja övervägde att inte lägga upp den men sen tänkte ha att de kanSke bara ja som tycker set. För sanningen är att dem enda Två läppstiften ja använder är oftast väldigt nära min egens läppar om ja ens använder.
   Nej jag tar ej illa vid, det är så fint att du bryr dig ❤

   Gilla

   1. Förutom färgen på mina läppar här då och vid något annat tillfälle. Men smink är faktiskt något jag alltid sagt att ja kämpar med ❤

    Gilla

 2. Kul med fashion week! Reagerade folk på er med hijab? Bara nyfiken.
  Och ja, svart slöja passar dig så fint! Black is my happy colour. Ser fram emot hösten, plocka fram mörka kläder och slöjor.

  Gilla

  1. Nej faktiskt inte, eller när vi tog bilderna tittade folk lite nyfiket men annars verkade dem ganska obrydda. Jag tror man vant sig vid att hijabis finns överallt även om det är helt normaliserat.
   Åhhh hösten min favorit tid ❤️

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s